Teknikker

Anbefaling af røremaskine

Hvis man skal lykkedes som hjemmebager med speciale i surdeje- og specialbrød, så er en røremaskine et must.

Jeg er godt klar over at der findes mange teknikker til håndæltning, hvilket jeg glædeligt refererer til senere, MEN formålet med Den Lille Brødfabrik er at skabe lyst og overskud til at bage mest muligt brød i eget hjem, og så er der ikke nogen vej uden om en røremaskine.

Når man bruger en maskine, sparer man tid, sviner mindre og styrer frem for alt ælte-processerne.

Teddy Varimixer – Mit foretrukne valg

Maskinen er en mindre model inden for professionelle røremaskiner ved navn Bjørn. De er designet og udført af folk der ikke går på kompromis, og prisen er retmæssigt også derefter.

Den har stor muskelkraft, er bygget af stærkt materiale og alle dele er tænkt så de virker.

Samtidig har den et smukt design, er nem at rengøre og laver næsten igen støj.

Med sin grundvægt på 20 kg. går den næsten aldrig i stykker, og hvis den gør, er den nem at få dele til og det er professionelle fagfolk der står for reparationen.

Den er brødmandens Ferrari eller Harley Davidson og giver én lyst til at bage og synge søde strofer imens…