Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/denlillebroedfabrik.dk/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/functions/builder_functions.php on line 59
Om Den Lille Brødfabrik - Den Lille Brødfabrik
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/denlillebroedfabrik.dk/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/functions/builder_functions.php on line 48

Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
+12 34 56 78
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/denlillebroedfabrik.dk/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/shortcodes/vc_row/index.php on line 248
data-mBuilder-id="1" data-col-layout="12/12" data-bgcolor=" rgba(255,255,255,1)" >
Velkommen til
Den Lille Brødfabrik

Her på bloggen producerer jeg løbende professionelle opskrifter, hvor der videregives teknikker med tips og tricks til hjemmebageren og amatørkokken, der elsker smagsmæssige og faglige udfordringer.

De erfaringer jeg har tillært mig i professionelle køkkener som uddannet kok og brødmand, har jeg bygget om til opskrifter og grundviden, som kan bruges i eget hjem.

Værktøjet ligger i håndværket, materialerne er ærlige råvare, og målet er dyrkelsen af passionen for mad der giver mening.

Husk: Det smukke ligger i fejlen og turde at fejle når man kaster sig ud i nye opskrifter.

Lad os smøge ærmerne op og få bygget dig din helt egen lille brødfabrik.


- Simon Clemens
Min baggrund
Jeg er brødmand, uddannet kok og foredragsholder. 

Jeg har repræsenteret Dansk Nordisk Gastronomi i Kroatien og arbejdet som kok og køkkenchef i det danske land fra Århus til Samsø og Vejle.

Derudover startede jeg Brød & Co, som var et af Danmarks største økologiske surdejsbagerier. Med Brød & Co opnåede vi at blive en økologisk spisemærket café og restaurant, vi vandt prisen som årets butik i 2015 og så blev jeg Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød 2015. 

Jeg gør mig engang imellem som mad-coach i radio og tv, og så blev jeg udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam i 2017.